top of page

5 gode råd

Har du aldrig prøvet qigong før, er her fem gode råd til, hvordan du kommer i gang, og hvad du kan forvente dig af din praksis.

  1. Begynd hvor du er. Forvent ikke for meget af dig selv, når du skal i gang med qigong. Det tager tid at vænne kroppen og hjernen til at slappe af. Derfor er der ingen grund til at overdrive din træning i starten. Sørg i stedet for at sætte 15-20 minutter af til dine øvelser hver dag.

  2. Find et godt sted og tidspunkt. Når du starter din qigong-praksis, så find et fast sted, hvor du kan øve hver dag. Det kan være i din lokale park under et træ eller i et hjørne af dit soveværelse. Hvis du træner tidligt om morgenen, får du energi til resten af din dag.

  3. Arbejd med både det eksterne og det interne. Set udefra kan qigong ligne langsomme strækøvelser, men det vigtige foregår indeni. Hvis dine tanker er et andet sted, og du skynder dig gennem dine øvelser, går du glip af den egentlige effekt.

  4. Tænk holistisk. Qigong kan aldrig stå alene. Husk at se på din kost, omgivelser, søvnrytme. Hvis du generelt lever usundt, kan qigong ikke opveje det. Det kan dog hjælpe dig på vejen mod en sundere tilværelse.

  5. Giv det tid. De fleste oplever en umiddelbar virkning under og efter qigong, men det er den regelmæssige praksis, der skaber grobund for forandring.

5 gode råd, når du starter qigong
5 gode råd: About Us

Vil du vide mere om qigong for virksomheder, tilmelde dig en workshop i Grenaa, Ebeltoft eller Aarhus, eller har du ubesvarede spørgsmål? Så er du mere end  velkommen til at kontakte mig via e-mail, eller brug kontaktformularen nedenfor:

5 gode råd: About

Kontakt

8500 Grenaa, Danmark

  • Facebook
  • Instagram

Tak for din indsendelse!

5 gode råd: Contact Us
bottom of page