top of page

Skema/tilmelding 2024

Mandage
Kl. ??.??-??.??: Taijiquan (begyndere) - start: efteråret 2024

Tirsdage

Kl. 17.30-18.30: Qigong (ÅBEN FOR TILMELDING)

Kl. 19.00-20.30: Taijiquan (øvede)


Der er åbent for tilmelding til vores begynderhold i qigong og taijiquan fire gange om året (med mulighed for at springe på løbende). Næste holdforløb i Grenaa starter op i efteråret 2024, og der er mulighed for at komme til introduktionstime inden.

Undervisningen gennemføres med min. 3 og maks. 12 deltagere og foregår i Shanti Yogas lokaler på Østergade 2b, 2. th. i Grenaa.

Taijiquan-introduktion: kommer snart

Deltagelse i introduktionstimen koster 80 kr, som vil blive trukket fra det samlede beløb, hvis du vælger at fortsætte på forløbet.

Priser for forløb

(8 undervisningsgange)

Taijiquan: 960 kr  

Qigong: 720 kr 

Ønsker du at følge både taijiquan og qigong, får du 20% rabat på det billigste forløb.

Du kan læse mere om qigong her og mere om taijiquan her. Har du spørgsmål, vil du booke en workshop, eller er du interesseret i at deltage i den regulære undervisning, er du velkommen til at sende mig en besked.

Tilmelding sker via e-mail på ildtiger.qigong@gmail.com eller via kontaktformularen nedenfor. Så snart jeg har bekræftet din tilmelding og betalingen er modtaget er du endeligt tilmeldt og sikret din plads. Betaling via kontoverførsel til 7573, 0004602307. Husk at angive dit navn og navn på workshop/forløb, når du tilmelder dig ved bankoverførsel.


skema/tilmelding: Classes

Tilmeld dig nyhedsbrevet

skema/tilmelding: Tekst

Tak for det indsendte!

skema/tilmelding: Subscribe

Kontakt

8500 Grenaa, Danmark

  • Facebook
  • Instagram

Tak for din indsendelse!

skema/tilmelding: Contact
bottom of page