Skema/tilmelding 2023

Mandage
Kl. 17.00-18.30 Taijiquan (begyndere)

Tirsdage

Kl. 17.30-18.30: Qigong

Kl. 19.00-20.30: Taijiquan (let øvede)

Onsdage

kl. 15.00-16.00: Qigong (hensyntagende)


Der er åbent for tilmelding til vores begynderhold i qigong og taijiquan fire gange om året (med mulighed for at springe på løbende). Næste holdforløb i Grenaa starter op efter nytår i uge 2, 2023, og der er mulighed for at komme til introduktionstime ugen inden.

På begynderholdet i qigong kommer vi blandt andet til at fokusere på formen Ba Duan Jin (silkeøvelserne), mens vi på taijiquan-begynderholdet lærer den klassiske 24-form i yang-stil og derefter går videre til den længere 88-form (tallet refererer til antallet af bevægelser). For interesserede er der herefter mulighed for at lære taijiquan-forme med våben (sværd/vifte).

De langsomme bevægelser kombineret med den rolige vejrtrækning, som man møder både i qigong og taijiquan, hjælper med at berolige dit nervesystem og kan beskrives som en form for meditation i bevægelse.

Undervisningen gennemføres med min. 3 og maks. 12 deltagere og foregår i Shanti Yogas lokaler på Østergade 2b, 2. th. i Grenaa.

Priser for forløb

(10 undervisningsgange)

Taijiquan: 1.150 kr  

Qigong: 850 kr 

Ønsker du at følge både taijiquan og qigong, får du 10% rabat på det billigste forløb.

Du kan læse mere om qigong her og mere om taijiquan her. Har du spørgsmål, vil du booke en workshop, eller er du interesseret i at deltage i den regulære undervisning, er du velkommen til at sende mig en besked.

Tilmelding sker via e-mail på ildtiger.qigong@gmail.com eller via kontaktformularen nedenfor. Så snart jeg har bekræftet din tilmelding og betalingen er modtaget er du endeligt tilmeldt og sikret din plads. Betaling via kontoverførsel til 7573, 0004602307. Husk at angive dit navn og navn på workshop/forløb, når du tilmelder dig ved bankoverførsel.


 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

Tak for det indsendte!

 

Kontakt

8500 Grenaa, Danmark

  • Facebook
  • Instagram

Tak for din indsendelse!